Hardware- en softwarevereisten

Uw computer moet aan de volgende vereisten voldoen voor de juiste werking van Kaspersky Endpoint Security:

Minimale algemene vereisten:

Werkstations

Ondersteunde besturingssystemen voor werkstations:

Voor informatie over de ondersteuning voor het besturingssysteem Microsoft Windows 10 raadpleegt u de Knowledge Base van de Technische Support.

Voor informatie over de ondersteuning voor het besturingssysteem Microsoft Windows 11 raadpleegt u de Knowledge Base van de Technische Support.

Servers

Kaspersky Endpoint Security ondersteunt hoofdonderdelen van het programma op computers met het Windows-besturingssysteem voor servers. U kunt Kaspersky Endpoint Security voor Windows gebruiken in plaats van Kaspersky Security voor Windows Server op servers en clusters van uw organisatie. Het programma ondersteunt ook Core-modus (zie bekende problemen).

Ondersteunde besturingssystemen voor servers:

Voor informatie over de ondersteuning voor Microsoft Windows Server 2016 en Microsoft Windows Server 2019 raadpleegt u de Knowledge Base van de Technische Support.

Voor informatie over de ondersteuning voor het besturingssysteem Microsoft Windows Server 2022 raadpleegt u de Knowledge Base van de Technische Support.

Niet ondersteunde besturingssystemen voor servers:

Virtuele platforms

Ondersteunde virtuele platforms:

Terminalservers

Ondersteunde servertypes terminal:

Kaspersky Security Center ondersteuning

Kaspersky Endpoint Security ondersteunt werking met de volgende versies van Kaspersky Security Center: